Conversatielessen

Conversatielessen kunnen zowel privé als in groepslessen worden gegeven. Geschikt voor beginners & gevorderden.

 

Wil jij je Spaanse woordenschat, uitspraak of vloeiendheid van spreken verbeteren? Of wellicht wil je je angst voor het spreken in Spaans overwinnen vanaf niveau A1… Als je je Spaanse  spreekvaardigheid wil verbeteren, dan is dit het moment en de cursus!

 

Verbeter je Spaanse spreekvaardigheid

In de lessen worden verschillende onderwerpen besproken en wordt er gediscussieerd en gedebatteerd op een interactieve manier. Je hebt de mogelijkheid om je Spaans te oefenen met andere studenten met hetzelfde niveau en natuurlijk met onze Spaanstalige docent. Voor Beginners A1 zijn de lessen perfect om de grammatica & woordenschat op een praktische manier te herhalen, de onderwerpen zijn over de dagelijkse leven. 

Dit jaar bied La Casa del Español de volgende cursussen :

 

Conversatie A1 - Praktisch Spaans A1 - Nieuwe cursus  12 Lessen

Deze korte cursus is geschikt voor studenten die Caminos 1, Con Gusto 1, Aula 1, Primera Etapa, Gente Hoy of de eerste jaar Spaans hebben gevolgd.  Een opfris cursus op niveau A1. Je hebt een basis van de taal maar het wordt je  moelijk om te spreken en te converseren. Dat is juist wat wij in kleine groepjes gaan doen tijdens deze korte cursus. 

Met behulp van korte dialogen, role spelen, muziek, kaartspellen en gezellige activiteiten gaat je de kennis van de taal opfrissen met als doel korte gesprekken te voeren.

Geen nieuwe boek nodig voor deze cursus! Gebruikt je eigen materiaal als studiemiddel. Enige cursus van deze type in Eindhoven.  Start in september. Aaansluiten kan altijd. 

Aanmelden hier 

 

Conversatie les A2 voor 65+woensdag om 10.00 uur (om de week) 

Voor studenten die de boeken con Gusto 2,  Caminos 2, Gente Hoy 1, Eso Sí 2, Aula 2, Segunda Etapa en andere boeken van niveau A2 hebben gestudeerd. 

Met deze cursus gaan wij  de grammatica op praktijk brengen tot niveau A2.  Doel van deze lessen is dat de deelnemers leren zelfredzaam te zijn in de Spaanse samenleving. Deze cursus is bedoeld om te converseren.

Zie rooster en locaties 

Conversatieles A2 :  In overleg

Na twee-drie jaar Spaanse les wordt het meestal moeilijk te spreken. Je kan makkelijker schrijven dan praten. Met deze cursus gaan wij  de grammatica op praktijk brengen tot niveau A2.

Voor studenten die de grammatica  niveau A2 willen opfrissen en tegerlijketijd de spreekvaardigheid willen oefenen.  Geschikt voor studenten die de boeken con Gusto 2,  Caminos 2, Gente Hoy 1, Eso Sí 2, Aula 2, Segunda Etapa of andere boeken van niveau A2 hebben gestudeerd.   Doel van deze lessen is dat de deelnemers leren zelfredzaam te zijn in de Spaanse samenleving.

Wij lezen elke les een krant/tijdschrift artikel om meer woordenschat te leren en converseren over wat wij hebben gelezen.

 

 Conversatie les B1 :  vrijdagen om 10.30 uur  (om de week) 

Voor studenten die kunnen spreken, meer uitdaging willen en de spreekvaardigheid niveau B1 willen bereiken.

De lessen zijn afwisselend met behulp van krant artikelen,  leidjes, dagelijkse onderwerpen en actualiteit. De docent spreekt nauwelijks in het Spaans. De studenten zijn de "protagonisten" van de les.

 Zie rooster en locaties 

 

Algemene informatie:

Lessen van 60-90 minuten afhankelijk van het aantal studenten per groep. 

Kleine groepen ( starten met 4 studenten)

Test niveau nodig.  Maak een vrijblijvende afspraak om uw niveau te testen.

Intake gesprek nodig.

 

Heeft u interesse? Neem contact op voor een gratis kennismakingsgesprek of een proefles:

 Mobiel/WhatsApp 06-38816695,  info@casadelespanol.nl of formulier