1 Dec 2016

Marisol es el maestro!

Submitted by Clemy

De cursus "Spaans op reis" heeft me dat gebracht wat ik ervan verwachtte. Zelfs meer!!
Ik vind het een mooie taal en elke les was voor mij weer een feestje. De opzet van de cursus is prima. Stap voor stap komt de structuur van de Spaanse taal aan bod, zonder meteen heel diep in de grammatica te moeten duiken. Dit vond ik prettig. De leerstof is erg praktisch gericht waardoor ik ook bij elke les betrokken bleef. Ik had steeds de gedachte: ik kan hier wat mee!!!
De leerstof per les is in een week goed te leren. Iedereen heeft een eigen leerstijl. Je geeft hierin ook iedereen de vrijheid en de ruimte. Of je die week nu wel of niet gestudeerd hebt/ had, er was niet een keer sprake van stress!! Jou manier van les geven spreekt me erg aan. Jou enthousiasme!!
De lessen sloten perfect aan op de leerstof van die week. Er zit veel vaart in de lessen en waren steeds weer verrassend! Met veel variatie in praktische oefeningen! Het was steeds weer een uitdaging!!
Ik ben wel van mening dat als je je aanmeldt voor de cursus dat je je niet moet overschatten wat betreft de leertijd die het vraagt. Het kostte mij per week 2,5 -3 uur. Zit je in een hele drukke periode van werk of gezin dat kun je het misschien beter even uitstellen. Het is jammer als je halfweg af moet haken. 2 lessen missen is geen probleem, als je van jezelf maar weet dat je in die twee weken wel tot voldoende zelfstudie kunt komen. Zoals je ziet, ben ik vol lof over de cursus en kan ik het iedereen die Spaans wil leren van harte aanbevelen.

?Donde esta la lección de Español??
Este es en Bennekelestraat.
Marisol es el maestro!
Esta muy bien!!!!