Gratis proefles!

Gratis proefles Spaans in Eindhoven.

Ben jij benieuwd hoe de Spaanse lessen van La Casa del Español er aan toe gaan? Wil je Spaans leren op een dynamische en spelenderwijze manier? 

smiley GRATIS PROEFLES! 

Een gratis proefles te volgen is altijd mogelijk bij La Casa del Español. 

Op donderdag  18 april om 20.00 uur  is de eerste les van de cursus Spaans voor beginners A1.1 Intensief.  Je bent welkom om een gratis proefles te volgen (voor beginners).  Voor kleine groepen is de locatie Boccherinilaan 6, Eindhoven.  Interesse?Meld je nu aan via  WhatsApp naar 0638816695 of  via onze contact formulier .

 

Kom je deze datum niet goed uit?

Ook de eerste les van alle onze cursussen in maart & april kan jij komen voor een gratis proefles(zie start datum op onze rooster).

Als je deze dagen niet kan, stuur ons een WhatsApp bericht naar 0638816695 voor andere mogelijkheden. Wij nemen snel contact met jou op.

 

Kom je van een andere taalschool of lang geleden Spaanse lessen gehad?  

Meestal is een taalniveau test nodig om jouw niveau te bepalen. Op onze informatie dag kan je komen voor een gratis test.  Afhankelijk van jouw niveau en interesse kan je ook een gratis proefles volgen bij één van onze huidige groepen als er nog plaats is.  Meld je aan voor de test niveau  via mobiel/ WhatsApp 063816695 of vul in onze contactformulier. Wij nemen snel telefonisch contact met je op.

 

START DATUM EINDHOVEN :

Groepslessen Spaans voor beginners  eerste blok , nieuwe groep start:

Donderdag 18 april om 20.00 uur, Eindhoven  (geen les op  30 mei & 6 juni)

 

 

Meer informatie of aanmelden?Neem contact  via onze contact pagina, of via WhatsApp naar 06-38816695 of  mailen via info@casadelespanol.nl

Aanmelding nodig voor de proefles.  Beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

(*) voor groepen vanaf 6 studenten

 

Geniet van een proefles en ervaar onze plezierige en moderne lesmethode. Spaans spreken vanaf de eerste les!!.

 

Wil je meer informatie over onze cursussen ?

http://www.casadelespanol.nl/cursussen

 

Saludos,

Marisol Mestanza Poma

La Casa del Español